Kuzeljević: Trijumf važniji od tri boda; Njeguš: Veoma cenim Javor

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: Trijumf važniji od tri boda; Njeguš: Veoma cenim Javor

Treneri Javora i Novog Pazara Slavenko Kuzeljević i Zoran Njeguš najavili su veliku borbu za bodove u predstojećoj utakmici 21. kola Super lige Srbije.
(FOTO: S. Župljanin)
Šef struke Novog Pazara Zoran Njeguš kaže da njegovoj ekipi predstoji teško gostovanje u Ivanjici, ali i da je imperativ pobeda:
Javor je u veoma teškoj situaciji, neophodni su im bodovi, ali mi uvek idemo na pobedu i nadam se da ćemo ostvariti naš cilj, a to su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tri boda – naglasivši da kao bivši rener Ivanjičana veoma ceni taj klub.
Strateg Ivanjičana, Kuzeljević, kazao je Tanjugu da od ishoda utakmice protiv Novopazaraca zavisi i dalja sudbina Javora:
Da bismo došli do željene pobede moramo da pružimo maksimum na terenu, a trijumf bi nam značio mnogo više od tri boda – konstatujući da je došlo vreme da se prekine „crna serija” Ivanjičana.
On je dodao da izuzetno ceni ekipu Novog Pazara koja je veoma kvalitetna.
Da su u taboru Javora sve snage usmerene na pobedu potvrđuje i defanzivac Nemanja Zlatković.
Igramo dobro, stvaramo šanse, ali gubimo bodove. Vreme je da tome dođe kraj, biće teško, međutim, imamo i kvalitet i znanje da savladamo protivnika.
Zlatković je pozvao navijače da dođu da ih bodre jer im je neophodna podrška sa tribina, pa da nakon meča, zajedno proslave „zlata vrednu pobedu”.
Javor je trenutno pretposlednji na tabeli sa 17 bodova, a ekipa sa Jošanice zauzima četvrtu poziciju sa 34 boda.
Utakmica između Javora i Novog Pazara igra se u subotu od 14.30 sati na stadionu kraj Moravice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njeguš: Poraz nije opcija ako hoćemo Evropu

Izvor: Sportal.rs, 28.Mar.2014

rener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da njegovom timu nikako ne bi odgovarao poraz od Javora u Ivanjici u 21. kolu Super lige zbog borbe za plasman u Ligu Evropa.

Nastavak na Sportal.rs...

U Ivanjicu ide šest autobusa sa navijačima Novog Pazara

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2014, 12:32

U meču 21. kola Jelen Super lige u Ivanjici se od 14,30 sastaju Javor Matis i Novi Pazar.. . Šest autobusa sa navijačima Novog Pazara krenuće put Ivanjice, kaže generalni sekretar Enes Međedović.. – Dobili smo dozvolu da povedemo 300 navijača. Koristim priliku da se zahvalim Upravi Javor Matisa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.