Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020, 18:21

Planić najbliži Makabiju

U igri je još i AEK

Mesecima već traje neizvesnost oko budućnosti srpskog štopera Bogdana Planića. On je u martu napustio rumunski FCSB i više se nije vraćao u klub. A izgeda da i neće...

Kontroverzni gazda kluba Điđi Bekali tvrdi da Planić ima još godinu ugovora, da mu sledi kazna i traži za njega ogromnih 10.000.000 evra. Sa druge strane, igračev agent u Rumuniji tvrdi da je Planić imao klauzulu da sam otkupi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svoju slobodu za 180.000 evra na kraju ove sezone, ali i da je mogao da ode kao slobodan igrač kada mu klub nije isplatio dve plate zaredom.

Dok obe strane pričaju svoju priču i ne zna se tačan rasplet, Planić traži naredni angažman i najnovije informacije kažu da je blizu transfera u redove izraelskog vicesšampiona Makabija iz Haife. Pominjao se srpski štoper kao želja još nekih klubova poput Bešiktaša i Fenerbahčea, ali većina zainteresovanih je odustala od daljih pregovora zbog komplikovane situacije oko Planićevog ugovora sa FCSB.

Ipak, izgleda da Makabi iz Haife nema taj problem, da veruje Planiću i njegovim zastupnicima i želi da srpskog štopera što pre u svojim redovima. Za nekadašnjeg igrača OFK Beograda, Crvene zvezde i Vojvodine je zainteresovan i atinski AEK ali se taj interes u poslednje vreme ohladio jer grčki klub kao prioritet za jačanje defanzivne linije vidi Sokratisa Papastatopulosa iz Arsenala i radi na njegovom dovođenju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.