Pjetrus ostaje u Golden Stejtu

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjetrus ostaje u Golden Stejtu



Francuski reprezentativac Mikael Pjetrus produžio je ugovor sa Golden Stejt Voriorsima. Pjetrus je na kraju prošle, do sada najbolje sezone u NBA ligi, postao ograničeno slobodan agent, a u utorak je ozvaničio nastavak saradnje sa Voriorsima.

"Drago nam je da smo produžili saradnju sa Mikaelom. Tokom celog leta smo ponavljali da nam treba Mikael i ono što on donosi timu. Radujemo se njegovom dodatnu napretku u odnosu na prošlu sezonu", rekao je potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Golden Stejta Kris Malin.

25-godišnji Pjetrus je u Golden Stejtu od 2003. godine, kada je izabran sa 11. pozicije na NBA draftu. Prošle sezone imao je najbolji učinak do sada, sa učinkom od 11,1 poena i 4,5 skokova po utakmici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.