Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 20:48

Pjatov spustio rampu strašnim bravurama, šta to beše gol na meču Šahtjora i Intera?

Domaćin diktirao tempo, šampion Italije mašio zicere u Kijevu - 0:0

Koji bi rezultat bio na okršaju između Šahtjora i Intera, ako ne 0:0? Prošle sezone u grupnoj fazi dva puta nismo videli pogodak, a nije ga bilo ni večeras. Za to su najodgovorniji promašaji Interovih igrača, a na kraju je sa dve spektakularne intervencije u samom finišu rampu spustio vremešni Andrej Pjatov i doneo sastavu Roberta de Zerbija veliki bod u okršaju sa šampionom Italije - 0:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Nikolo Barela je pogodio prečku na startu meča, Lautaro Martinez nije iskoristio dve sjajne šanse, Edin Džeko je prebacio gol iz peterca, a na kraju je Pjatov blistavim paradama zaustavio udarce Hoakina Koree i Stefana de Fraja. Razloga da žali imao je i domaći tim, pre svega za situacijom iz 50. minuta utakmice, kada je u odličnoj prilici bio Pedrinjo, ali je njegov udarac odličnim uklizavanjem uspeo da zaustavi De Fraj.

Ukrajnski tim je imao još nekoliko opasnih napada, imao je i znatno više loptu u svom posedu, tako da je prava šteta što nismo videli makar jedan pogodak na ovoj izuzetno sadržajnoj utakmici.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.