Pjaniću stigla nepristojna ponuda, sa ovim novcem se isplati završiti karijeru!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjaniću stigla nepristojna ponuda, sa ovim novcem se isplati završiti karijeru!

Bosanac ćuti, Juve ga neće pustiti, ako sam ne zatraži. O čemu se radi?

Miralem Pjanić je dobio ponudu koja se ne odbija.

Makar tako tvrde italijanski mediji, ugovor na pet godina vredan 8 miliona neto po sezoni. To je gotovo duplo više nego što prima u Juventusu, a pogađate, iza svega se nalazi PSŽ.

Oni bi da Bosanca vrate u Francusku gde je igrao za Mec i Lion pre dolaska u Romu.

Ugovorom na pet godina, Pjanić bi praktično ostvario najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor karijere u zenitu, ima 28 godina, nastavio bi da igra u Ligi šampiona, mada ne u tako velikom klubu.

Igrač se nije izjašnjavao, čak nije pokazao neko veće interesovanje jer ne veruje da će ga Juventus pustiti.

Ne pominje se kolika bi bila cena Bosanca, Juve ne želi da ga proda, osim ako sam hoće da ide, a i tada bi "Sveci" morali da plate oko 65 ili 70 miliona evra, duplo u odnosu na ono što su uložilo u sjajnog vezistu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ponuda iz snova: PSŽ nudi Miralemu Pjaniću 40.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2018

Na adresu veziste Juventusa Miralema Pjanića stigla je nepristojna ponuda. I to ne iz Kine.  Prema pisanju Korijere PSŽ je spreman da angažuje reprezentativca Bosne i Hercegovine, te je već najavio da mu je spremio petogodišnji ugovor, vredan 40 miliona evra. Navodno, Parižani su spremni da Pjaniću...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.