Pjanić drži ključeve šest velikih transfera, jedan je i Srbinov!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanić drži ključeve šest velikih transfera, jedan je i Srbinov!

Bosanac bi mogao da izraste u zvezdu leta, a ovo bi bile lančane reakcije u slučaju da Juve prihvati ponudu...

Pisali smo, ako zaista Falji Ramadani donese ponudu od 100 miliona za Miralema Pjanića, Juventus neće oklevati.

Oni bi prihvatili ogroman novac, kao zamenu vide Rabioa iz Pari Sen Žermena kome sledeće godine ističe ugovor.

Jasno, mnogi veruju da bi se u slučaju prodaje Bosanca, "Bjankoneri" okrenuli našem Sergeju Milinković Saviću, ali Lotito >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dalje traži ogroman novac.

Jedna od varijanti za Juventus je Kovačić iz Reala koji želi svim silama da ode iz Madrida i ima ponudu Bajerna koji je preuzeo njegov zemljak Niko Kovač.

U slučaju da Hrvat ode, Real će otvoriti mesto za Sergeja, ako Lotito spusti apetite, a Bajern bi mogao da proda dvojicu vezista.

Jedan je Vidal, koga želi Inter, cena je 30 miliona, ali su veći problem primanja Čileanca od 8 miliona evra po sezoni, a drugi Tijago Alkantara koga želi bivši klub Barselona, on i Vilijan bi mogli da predstavljaju dva pojačanja kojim bi Juventus završio prelazni rok.

Dakle, ishod bi mogao da bude sledeći, Pjanić u Sitiju, Rabio u Juventusu, Kovačić u Bajernu, Sergej u Realu, Vidal u Interu i Tijago Alkantara ponovo u Barseloni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sastanak kod "poslednje šanse", Sergej gleda ka Mendešu!?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2018

Još sedam dana, najmoćniji menadžer sveta će pokušati nemoguće....Španski mediji tvrde da će Žorge Mendeš probati da nađe sporazum oko Sergeja Milinković Savića...Naime, prema tim informacijama on će delovati ne kao agent, već posrednik, u slučaju da Pjanić ode iz Juventusa...Ideja je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.