Pjanić: Zidan je bio moj idol...

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanić: Zidan je bio moj idol...

Novo pojačanje Juventusa Miralem Pjanić istakao je da je presrećan što je potpisao ugovor sa šampionom Italije, ali i otkrio zašto je izabrao dres sa brojem pet.

"Nosiću dres sa brojem pet. Zinedin Zidan je bio moj udol i zato sam se odlučio za taj dres. Sa ponosom ću ga nositi. Ovde sam i želim da dam sve za klub. Hoću da ostvarimo ciljeve i da nastavimo da pobeđujemo. Presrećan sam što sam u Juveu. Ovo je veliki klub, sa odličnim igračima, nadam se da ćemo osvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mnogo trofeja. Šest uzastopnih pehara, to bi zaista bio veliki uspeh, ispisali bismo stranice istorije," istakao je Pjanić.

Bosansko-hercegovački fudbaler je u Juventus došao iz Rome.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.