Pjaca zvanično u Juventusu (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjaca zvanično u Juventusu (foto)

Hrvatski fudbaler Marko Pjaca stigao je danas u Torino, gde je prošao lekarske preglede, a potom je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Juventusa.

Samo 12 sati nakon što se od oprostio od Dinama i navijača hrvatskog prvaka, Pjaca je stigao je u Torino na medicinske preglede. Pred ulazom u bolnički kompleks dočekalo ga je šestedesetak navijača Juventusa, piše "Hina".

Prema informacijama koje dolaze iz više izvora, bivši napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dinama je sa Juventusom potpisao petogodišnji ugovor koji će reprezentativcu Hrvatske doneti godišnju zaradu od 1,8 miliona evra.

Juventus je, prema navodima medija, platio oko 22,5 miliona evra odštete, čime je Pjaca postato najskuplje plaćeni igrač koji je otišao iz prve hrvatske lige.

Pjaca će se u petak priključiti ekipi na pripremama u Australiji.

E' arrivato #Pjaca! Adesso iniziano le visite! pic.twitter.com/sHQoW461Sx

— JuventusFC (@juventusfc) 21. јул 2016.

Le immagini di Marko #Pjaca oggi al #JMedical... pic.twitter.com/pyvJq8qupz

— JuventusFC (@juventusfc) 21. јул 2016.

UFFICIALE: Marko Pjaca è bianconero! https://t.co/h2Vgf0GjMm pic.twitter.com/TMtQuxpdKr

— JuventusFC (@juventusfc) 21. јул 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pjaca pet godina u Juventusu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2016

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca službeno je potpisao petogodišnji ugovor s prvakom Italije Juventusom, saopštio je iz torinski klub...On je uspješno obavio ljekarske preglede..."Stara dama" će zagrebačkom Dinamu isplatiti 23 miliona evra za 21-godišnjeg krilnog igrača...Pjaca je četvrto...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.