Pižon pozvao na oprez: Biće mnogo teško, ne zavaravajmo se

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon pozvao na oprez: "Biće mnogo teško, ne zavaravajmo se"

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović pozvao je danas na oprez pred revanš sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona.

"Vidim da se pravi atmosfera da je sve lako. Svi verujemo u pobedu, ali neće to tako lako biti. Priželjkujem prolaz, ali neće biti nimalo lako. Igrači moraju dobro da se oznoje", rekao je Petrović agenciji Beta u Salcburgu.

Zvezda će posle rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 0:0 u Beogradu, sutra gostovati Salcburgu u Austriji u revanšu baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa.

"Jeste da imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to ne znači da će biti lako. Igrači moraju dobro da se spreme, mentalno i fizički", kazao je popularni Pižon.

On nije želeo da prognozira rezultat.

"Najlakše je reći da ćemo da pobedimo, ali neću to da kažem. Ne mrizm igrače i Crvenu zvezdu već poštujem protivnika. Biće mnogo teško", istakao je Vladimir Petrović.

Utakmica će se igrati u sredu od 21.00 na stadionu Red bul arena u Salcburgu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iliev: Da se ponove 2003. i 2010.

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2018

Sportski direktor Partizana, akter dva najveća uspeha, veruje u reprizu u Istanbulu: Tada smo prolazili jer smo verovali, to je ključ svega. Svi moraju da uđu u meč sa jakom verom u prolaz NEGATIVAN rezultat u Beogradu, pa pesma po povratku sa gostovanja. Tako je bilo u sezoni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.