Pižon poziva petoricu debitanata

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon poziva petoricu debitanata

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon će u petak objaviti spisak igrača za prijateljske utakmice sa Južnom Korejom i Australijom.

Na spisku će se naći petorica debinata: Miljan Mrdaković (Apolon), Dušan Petronijević, Jovan Damjanović (Borac Čačak) i Branisav Jovanović (Rad).

Među putnicima za Seul (3. jun) i Melbrun (7. jun) naći će se i golman OFK Brograda Bojan Šaranov, koji se ranije nalazio na spisku, ali nije debitovao za reprezentaciju Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Selektor Petrović ostaje dosledan svom principu da stalno dovodi nove igrače u nacionalni tim, pa su tako od kada je on selektor debitovali Marko Mirić, Veseljko Trivunović, Adem Ljajić, Željko Brkić, Bojan Jorgačević, Dimitrije Injac, Miloš Dimitrijević, a vratili se igrači popout Slobodana Rajkovića, Milana Biševca i Nenada Tomovića.

U timu neće biti nekoliko standardnih reprezentativaca: Nemanja Vidić, Branislav Ivanović, Miloš Krasić, Nikola Žigić, Marko Pantelić, Miloš Ninković i Nenad Milijaš.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.