Izvor: Blic, 11.Feb.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon naredio pobedu protiv Azerbejdžana

Pižon naredio pobedu protiv Azerbejdžana

NIKŠIĆ - Za prvog stručnjaka mlade reprezentacije Jugoslavije Vladimira Petrovića nema dileme. Nejgovi izabranici danas (14 časova TV) moraju savladati Azerbejdžan kako bi ostali u trci za drugo mesto i plasman na Evropsko prvenstvo. Posle poraza od Italije (2:1) i nerešenog rezultata protiv Finske u Smederevu (3:3), pobeda je, logično, jedini izbor plavih. Naš tim je daleko bolji od rivala, ali to ne mora ništa da znači. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Samo maksimalnim pristupom utakmici može se računati na povoljan ishod.

- Veoma mi je drago što se utakmica igra u Nikšiću. U sećanju mi je poslednji meč koji je igran ovde protiv Velsa. Ovo je veoma važna utakmica za nas i prekretnica u ovim kvalifikacijama. Posle gubljenja bodova u meču sa Italijom i nerešenog ishoda sa Finskom nameće nam se kao imperativ da pobedimo u susretu sa Azerbejdžanom. Nadam se da će nam i publika pomoći da dođemo do trijumfa. Svi igrači su spremni za meč i nadam se da ćemo se na kraju mi radovati - izjavio je Petrović na jučrašnjoj konferenciji za štampu. Stručni štab još ima dilema oko sastava tima, ali je Petrović saopštio da bi meč trebalo da počnu: Bogunović, Marković, Mijailović (Neziri), Stančić, Jokić, Peković (Pekarić), Stanić (Petrović), I. Bošković (Radonjić), Novaković, Lazović, Matić. D. M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.