Pižon: Veoma sam zadovoljan

Izvor: B92, 21.Nov.2009, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon: "Veoma sam zadovoljan"

Lider na tabeli Jelen Super lige Crvena zvezda upisala je desetu pobedu ove sezone u prvenstvu, a golman Stamenković je i na Banovom brdu ostao nesavladan.

Trener "crveno-belih" Vladimir Petrović Pižon na konferenciji za novinare posle pobede nad Čukaričkim (3:0) izrazio je zadovoljstvo zbog nova tri boda, ali i načina na koji je njegov tim došao do njih. "U prvom planu danas nam je bio rezultat, a ne lepa igra", izjavio je Petrović.

Vladimir Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je da su njegovi izabranici maksimalno odradili posao protiv neugodnog domaćina.

"Serija pobeda iz prethodnog perioda tera nas da nastavimo seriju, što smo protiv Čukaričkog uspeli i da uradimo", izjavio je trener Crvene zvezde.

Petrović je ocenio da je njegov tim bolju igru pružio u drugom poluvremenu. Trener lidera na tabeli JSL smatra da su rezervisti mogli da ogiraju bolje, ali je zato pohvalio igrače koju su proveli svih 90 minuta na terenu.

"Bolje smo igrali u drugom, nego u prvom poluvremenu. Pojedinici su mogli bolje da odigraju, pogotovu rezervisti. Pohvalio bih igrače koji su odigrali svih 90 minuta, bili su od samog početka borbeni i zato smo na kraju i slavili. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan kako smo zabeležili novu pobedu", zaključio je Pižon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.