Pižon: Jel znate ko treba da preuzme Zvezdu?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon: Jel znate ko treba da preuzme Zvezdu?

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon rekao je da bi klupu crveno-belih trebalo da preuzme srpski trener.

Nenad Lalatović napustiće na kraju sezone klupu crveno-belih, a kao jedan od kandidata za njegovo mesto spominje se Norvežanin Trond Solid, bivši trener Olimpijakosa.

- Smatram da trener Zvezde mora da bude domaći stručnjak, ali, to će odlučiti ljudi koji su za to zaduženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je Petrović u Bijeljini, gde se nalazi na "Turniru prijateljstva".

Pižon je rekao da radom u omladinskoj školi želi da pomogne klubu iz Ljutice Bogdana, ali i pohvalio trenera Ognjena Koromana čija ekipa je danas osvojila drugi po redu "Turnir prijateljstva.

- Ideja je da radim do trenutka dok ne budem našao angažman u inostranstvu. Kada ne radim želim da pomognem Zvezdi, ako treba tu sam i za prvi tim, ali o tome nisam razmišljao, niti razgovarao. Naš omladinski pogon je pretrpeo odlazak petorice igrača u prvi tim, što je prioritetni cilj. Koroman je dobio najbolje moguće uslove, vrlo talentovanu generaciju i u klubu razmišljaju o njemu na duže staze.

Petrović, koji je svojevremeno bio selektor reprezentacije Srbije, poručio je da nacionalni tim ima male šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

- Stanje nije sjajno i vrlo teško će se ispuniti ciljevi. Ostale su nam vrlo teške utakmice, neizvesnost je velika... Zašto igrači ne pružaju partije kao u klubovima pitanje je za njih, a ne za one koji ne odlučuju. Treneri ne izlaze na teren, oni samo dođu na tri dana i fudbaleri bi trebalo da preuzmu odgovornost, a ne samo šefovi struke - zaključio je popularni Pižon.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.