Pižon: Dešava se…

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon: Dešava se…

Odmah posle meča novi selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon istakao je da se porazi dešavaju, a najavio je i pobedu protiv Italije u utorak u Đenovi.
Pa, dobro, dešava se i da se izgubi utakmica... I sudija je malo kumovao ovom porazu, nije nam dozvolio da igramo. Pobedićemo Italiju u narednom meču – kratko je prozborio Petrović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Da li će ekipa moći da se oporavi od šoka protiv Estonaca do meča sa Azurima?
To su sve igrači koji igraju puno utakmica, a u fudbalu se dobija i gubi. Nema razloga da se ne oporave od ovog poraza.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pižon: Dešava se, sudija nam nije dao da igramo

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 00:15

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon je posle poraza od Estonije rekao da njegovi izabranici nisu imali dobar dan, ali da je još nekoliko faktora uticalo na loš rezultat..."Nije nam bilo ni veče, a ni sudija nije dao da igramo. Dešava se i to, moramo da idemo dalje. Sledeća je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.