Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 08:58

Pitanje je samo kolika će biti razlika

Kataj Lajf ogroman favorit protiv fenjeraša Tajpauera (11.00)

Zaključili smo još odavno – Kataj Lajfu nema ravnog u ženskoj košarkaškoj ligi Tajvana. Tim koji samo jednom od osnivanja takmičenja nije postao šampion sada se nalazi na odličnom putu da do trofeja dođe bez ijednog poraza, pošto iz osam kola ima isto toliko pobeda. A danas mu, bar na papiru, sledi još jedan lak zadatak.

Gostovanje Tajpaueru može se okarakterisati kao pravi zicer (11.00), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pošto poslednjeplasirana ekipa ima samo jednu pobedu i čak sedam poraza, od kojih su neki bili prilično ubedljivi. Taj jedini trijumf došao je iz susreta sa Čungva Telekomom, koji takođe spada u red „lakih“ rivala u ovoj zemlji.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dve ekipe su se već dva puta sastale od početka godine, a zanimljivo je da je oba puta domaćin bio Tajpauer, baš kao i danas. Pre 16 dana, Kataj Lajf je slavio pobedu rezultatom 93:65, da bi četiri dana kasnije bio još ubedljiviji, pošto je protivniku dopustio svega 35 ubačenih poena (97:35). Teško da će domaćin danas doživeti išta blažu sudbinu od ove.

Drugi duel bi na papiru mogao da bude bar malo interesantniji, mada se i tamo čini da će Taujan odneti prilično laku pobedu protiv Čungva Telekoma (13.00). Jedino što može da ohrabri goste pred današnji meč jeste činjenica da je gost u poslednjem meču doživeo ogroman šamar od lidera prvenstva (poraz od 47:117).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I ova dva tima su se do sada sastala dva puta, a učinak je polovičan. Pre nešto više od dve nedelje pobedu je odneo Čungva Telekom (80:69), dok je par dana kasnije do trijumfa stigao Taujan (83:68).

TAJVAN 1 (Ž) - 9. KOLO

Ponedeljak

11.00: (1,85) Tajpauer (hendikep 49,5) Kataj Lajf (1,85)

13.00: (1,60) Taujan (14,5) Čungva Telekom (2,55)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.