Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 08:51

Pistonsi dobili na lutriji: Treći put u istoriji prvi biraju na draftu

Detroit preskočio Hjuston i došao do glavne nagrade

Sinoć je obavljena draft lutrija, a pravo da prvi biraju na predstojećem NBA draftu dobili su Detroit Pistonsi. Oni su izvlačenje dočekali sa najvećim šansama da imaju drugog pika, ali ih je sreća pogledala. Tako će po treći put u istoriji birati prvi.

Hjuston je iza Pistonsa, a na prvih pet pozicija su redom Klivlend, Toronto i Orlando. Tim sa Floride i pored prava da bira peti je od Čikaga nasledio pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bira i osmi, a među prvih 14 dva puta će birati i Golden Stejt (sa sedmog i 14. mesta).

Sastav iz Mičigena je sezonu okončao poslednji na tabeli istočne konferencije sa skorom 20-52 (drugi najgori u ligi), a kroz istoriju je samo dva puta birao prvi na draftu. Iskoristio je to pravo 1967. godine da izabere Džimija Vokera, a tri godine kasnije je sa prvog mesta odabrao Boba Lanijea, koji je proveo 10 godina u Detroitu, te je i njegov dres sa brojem 16 povučen.

Poznat je tako i redosled kompletnog drafta, a Oklahoma će imati tri pika u prvoj rundi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Početni redosled na predstojećem NBA draftu:

1. Detroit

2. Hjuston

3. Klivlend

4. Toronto

5. Orlando

6. Oklahoma

7. Golden Stejt (od Minesote)

8. Orlando (od Čikaga)

9. Sakramento

10. Nju Orealns

11. Šarlot

12. San Antonio

13. Indijana

14. Golden Stejt

OVDE pogledajte kompletan redosled.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.