Pirova pobeda - Mega desetkovana u plej-of

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirova pobeda - Mega desetkovana u plej-of

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da povreda Ognjena Jaramaza ne deluje naivno i da će njegov tim desetkovan ući u polufinale plej-ofa.

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u večerašnjoj utakmici sa Metalcem valjala samo pobeda i da ekipa mora da igra bolje u plej-ofu.

"Nije mnogo stvari valjalo osim pobede. Izuzetno poštujem ono što radi Metalac i njihov trener Vladimir Đokić i sem te pobede, ništa nije funkcionisalo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovoj utakmici", rekao je Milojević.

Mega je pobedila sa 77:64 u 26. kolu Jadranske lige. Večeras se na utakmici povredio Ognjen Jaramaz.

"Povreda Jaramaza, koja po prvim prognozama nije laka, dodatni je problem za nas. Posle Aranitovića i Kabe, i naš treći nosilac igre je van terena. Praktično smo desetkovani pred plej-of i biće nam izuzetno teško da se ozbiljnije suprotstavimo jako kvalitetnoj ekipi Budućnosti", rekao je Milojević.

Trener Mege istakao je, međutim, neke pozitivne stvari.

"Ekipa je, međutim, pokazala da se ne predaje i da daje sve od sebe. Ja se nadam da će tako biti i u polufinalu plej-ofa. Osvajanje Kupa je previše opustilo igrače i samo iz nedostatka koncentrisanosti se te povrede dešavaju. Moramo što pre da zaboravimo taj osvojeni Kup, da se spustimo na zemlju i nastavimo da igramo kao i ranije", rekao je Milojević.

Mega će u plej-ofu igrati protiv prvoplasirane Budućnosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.