Pirot dočekao srebrnog Mijalkovića

Izvor: B92, 14.Feb.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirot dočekao srebrnog Mijalkovića

Karatisti Urošu Mijalkoviću u utorak je priređen doček ispred zgrade opštine u Pirotu, povodom osvajanja evropske vicešampionske titule.

Mijalković, koji je član kluba Proleter iz Pirota, rekao je da karate trenira iz ljubavi i da nije očekivao da će na EP u Azejberdžanu uspeti da osvoji srebrnu medalju.

"Opravdao sam očekivanja selektora i vaša očekivanja, ali niko nije očekivao da se vratim sa srebrom, uopšte sa medaljom. Hvala svima, posebno na dočeku na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aerodreomu, a sada i ovde", kazao je Mijalković.

Predsednik opštine Pirot Vladan Vasić je Mijalkoviću uručio i nagradu od 25.000 dinara za osvajanje srebrne medalje i rekao da je to njegov lični uspeh, ali i uspeh karate kluba Proleter, trenera Nenada Đorđevića i porodice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pirotu dočekan vicešampion Evrope u karateu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2012

Karatisti Urošu Mijalkoviću priređen je doček ispred zgrade opštine u Pirotu, povodom osvajanja evropske vicešampionske titule.. . Mijalković, koji je član karate kluba Proleter iz Pirota, rekao je da karate trenira iz ljubavi i da nije očekivao da će na Evropskom prvenstvi u Azejberdžanu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.