Pirlo postaje trener drugog tima Juventusa

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirlo postaje trener drugog tima Juventusa

Nekada trofejni italijanski fudbaler Andrea Pirlo uskoro će postati trener drugog tima Juventusa, prenosi Korijere dela Sera.
Pirlo bi u torinski klub, čiji je član bio od 2011. do 2015. godine - baš kada je "Stara dama" uspostavila sadašnju dominaciju u Italiji, došao kao trener za sledeću sezonu.

Bivši vezista još i Intera i Milana trenutno je angažovan na televiziji Skaj Sport Italija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je spreman i ima licencu za trenera kako bi preuzeo ekipu koja se takmiči u Seriji C.
Pirlo, osvajač titule prvaka sveta sa reprezentacijom Italije i dva puta Lige šampiona sa Milanom, fudbalsku karijeru je završio pre dve godine u dresu Njujork Sitija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.