Pipo: Neću strance u napadu Milana!

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipo: Neću strance u napadu Milana!

Filipo Inzagi je rekao čelnicima svog kluba da ne kupuju ni jednog stranog napadača u ovom prelaznom roku jer "su Italijani u ekipi dovoljno dobri".

Nekoliko puta je najavljeno da će s eMilan, koji ima očajnu sezonu, za novu sezonu isprsiti za novog špica, a spominjana su imena Didjea Drogbe, Emanuela Adebajora, Dimitra Berbatova i Marija Gomeza. Međutim, Super Pipo je rekao da ne želi strance.

"Mislim da su sitne promene sve što treba Milanu. Ne treba nam nikakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << revolucija, a najmanje u napadu. Imamo Pata, Đilardina i Paloskija, Borijelo je odličan u Đenovi i trebalo bi da ga pozovemo nazad. Ponavljam - neću nikakve strane napadače. U Milanu već imamo igrače koji su bolji od mnogih drugih", rekao je Pipo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.