Pipen o sukobu sa Džordanom: Zašto? Pa bilo je pre 30 godina?

Izvor: B92, 29.Jul.2020, 11:20

Pipen o "sukobu" sa Džordanom: Zašto? Pa bilo je pre 30 godina?

Dokumentarac "Last dance" nije napravio razdor između legendarnog tandema Čikago Bulsa Skotija Pipena i Majkla Džordana.

Bar tako kaže Pipen, nakon što je prethodno mediji u SAD objavili da je Pipen bio besan na "Letećeg Majkla" jer je navodno bio nezadovoljan kako je prikazan dokumentarac.

Pročitajte još Pipen besan na Džordana

Pipen je otkrio da je razgovarao sa Džordanom i da ne postoji bilo kakav sukob između njih dvojice.

"Zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih bio uvređen zbog svega što se dogodilo pre 30 godina?", upitao je Pipen.

"Sporan" deo u dokumentarcu je onaj kada je Džordan nazvao Pipena "sebičnim" što je odložio operaciju tetive sve do početka sezone 1997/1998 i tako propustio start.

"Nisam bio uznemiren zbog toga. Dokumentarac me uopšte nije mučio. To je prilika za mlađe generacija da vide kakva je bila košarka 90-ih", rekao je Pipen.

Za današnju košarku Pipen, osvajač čak šest NBA prstenova sa Bulsima, danas radi kao analitičar na ESPN-u.

"Ko je favorit za titulu? Ako bih izabrao jedan to bi bio tim u kome je Lebron Džejms. Činjenicu su da ima veliko iskustvo, talenat i sposobnost da napravi tim da bi bio dominantan", zaključio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.