Pionir slobodna škola iz Kikinde otvorila poziv za petu generaciju polaznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2021, 18:43

"Pionir" slobodna škola iz Kikinde otvorila poziv za petu generaciju polaznika

Poziv je namenjen učenicima VII i VIII razreda osnovnih škola i I, II i III razreda srednjih škola koji imaju interesovanja za tehnologiju, programiranje, dizajn i komunikacije. Škola je, kao i do sada, besplatna za polaznike, a predznanja nisu potrebna.

U ’’Pioniru’’ će moći da rade na praktičnim projektima i sigurni smo da ćemo polaznicima pomoći da napreduju u školi i da dobiju prednost u daljem obrazovanju, karijeri, i prilike za fakultet.

Pionir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raste sa petom generacijom i ovogodišnji fokus je pored programiranja, veštačke inteligencije i dizajna u krupnom planu i mikroelektronika, nauka o podacima i primenjena statistika.

Pored toga, unovu generaciju pozivamo i mlade koji su zainteresovani za komunikacije i discipline kao što je marketing, internet novinarstvo, masovne komunikacije i razvoj zajednica.

Kao i prošle godine partneri su nam najveće svetske kompanije i organizacije (Github, Gitlab, Google,Program za razvoj Ujedinjenih Nacija, JetBrains), a očekujemo i učešće svetskih stručnjaka kao predavača u samom programu, hakatone i druge aktivnosti u okviru programa – navode u kikindskoj slobodnoj školi ’’Pionir’’.

Poziv je otvoren do 25.aprila i kandidati se mogu prijaviti na https://tiny.cc/PionirPrijava

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.