Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2024, 00:30

Pioliju „odzvonilo“ u Milanu, Ibrahimović bira novog trenera?!

Italijanski fudbalski strateg Stefano Pioli neće voditi Milan i naredne sezone.
Postojale su određeni naleti vesti kada se govorilo čak i o novom ugovoru za Piolija na „San Siru“, ali poslednje informacije kazuju da će dve strane da se raziđu nakon pet godina saradnje.
Za taj period, Pioli je sa Milanom osvojio jednu titulu prvaka Italije, dospeo je do polufinala Lige šampiona, ali se ove sezone očekivalo nešto više. Nisu mogli da pariraju trci za „skudeto“, dok su u Ligi Evrope eliminisani od Rome u četvrtfinalu i to nekako rutinski. Došlo je i do neslaganja između njega i uprave, koja će početi da traga za novim trenerom.
Pojedinih...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Šok za Engleze, nije samo ispadanje iz ove, neće imati ni „bonus“ predstavnika u sledećoj Ligi šampiona?

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2024

Premijer liga je pretrpela veliki udarac u trci za peto mesto u Ligi šampiona sledeće godine nakon što su Arsenal i Man Siti ispali iz takmičenja.. Najbolje evropske lige su se ove sezone borile u pokušaju da zarade dodatno mesto u takmičenju sledeće sezone, a dve zemlje će to učiniti uoči...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.