Pioli: Napoli dugo nije izgubio

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 22:14

Pioli: Napoli dugo nije izgubio

Trener Milana Stefano Pioli izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Napolijem da neće menjati igru da bi se prilagodio novim igračima Napolija.

Fudbaleri Napolija sutra od 21 sati dočekuju ekipu Milana u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

U prvom meču Milan je savladao klub iz Napulja sa 1:0.

"Osimen je moćan, impresivan učinkovit napadač. Tako da sve to moramo da ukalkulišemo. Ali u isto vreme mi imamo naš način igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbala i nećemo od toga odstupiti. Kao što se moglo videti i u prethodnim utakmicama Napolija ključno je što znaju kada da ubrzaju, a kada uspore tempo, a to je čak i značajnije od toga da li će im biti prisutan Osimen. Bila bi definitivno greška da branimo prednost. Napoli dugo nije izgubio utakmicu Lige šampiona kod kuće, a postizali su prosečno po tri, četiri gola protiv ekipa kao što su Liverpul, Ajaks, Rendžers, Ajntraht. U oba prethodna meča i oni i mi pravili smo dosta šansi, tako da onaj ko bude imao bolju realizaciju taj je bliži prolazu", istakao je Pioli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.