Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 10:38

Pinto nasledio Ivana Jovanovića

Pinto nasledio Ivana Jovanovića

Kao da grade Skadar na Bojani, a ne biraju selektora ponašali su se proteklih meseci u FS Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prvo su dali otkaz našem stručnjaku, Ivanu Jovanoviću usred pandemije i to iako iskusni trener nije vodio reprezentaciju niti na jednoj utakmici. Veliko je pitanje i da li je održao i neki trening. A onda je napravljena lista potencijalnih kandidata koja se razvukla evo do danas. Na njoj se našao još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naš, nešto mladi stručnjal, bivši as Partizana Vuk Rašović kojeg je preporučio dobar rad u tamošnem klubu Al Dafra.

Na kraju je odlučeno da klupu nacionalnog tima preuzme Horhe Luis Pinto sa kojim je jutros potpisan predugovor. U suštini, to znači da još ništa nije gotovo, ali se 67-godišnji Kolumbijac preko društvenih ipak zahvalio na poklonjenom poverenju očigledno u nadi da će staviti paraf i onaj, "pravi" ugovor. Pinto je vodio nekoliko reprezentacija i veliki broj južnoameričkih ekipa, a poslednja je Milionarios iz Bogote. Najveći uspeh mu je prodor u četvrtfinale Svetskog prvenstva 2014. kada je Kosta Rika izgubila na penale od Holandije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.