Piksi zna ko će napasti Bugarsku!

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 00:31

Piksi zna ko će napasti Bugarsku!

Fudbaleri Srbije večeras nisu blistali u Beču, ali su uspeli da pobede Jordan sa 3:2 u prijateljskoj utakmici i tako naprave dobru uvertiru za meč protiv Bugarske u kvalifikacijama za EURO. Duel u Razgradu na programu je u utorak.
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sumirao je utiske nakon teške pobede u Beču.
„Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja“, smatra selektor Srbije.
Dodatno je nahvalio svog napadača:
„Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestralan i u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju“, završio je Stojković.




Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.