Piksi otkrio šta je rekao igračima Srbije

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 23:57

Piksi otkrio šta je rekao igračima Srbije

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Švajcarske.

Fudbaleri Srbije su rezultatom 3:2 poraženi od Švajcarske u poslednjem kolu Svetskog prvenstva.

Novinarima se nakon meča obratio selektor Dragan Stojković.

Sledi povratak u Beograd, šta ste rekli igračima?

"Treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima. Naravno da smo imali period od skoro godinu i po dana uspeha, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sada je došao pad. Šta sam uradio svlačionici? Pružio ruku igračima i rekao da moramo da budemo mirni i kada nam ide i kda nam ne ide. Momci u ovom stanju u kakvom su, pružili su maksimum. Drugi ne bi ni pomislili da igraju. Oni su istrčali i dali sve od sebe. Sigurno da, da smo imali probleme u toj defanzivnoj igri, ali sada je to već za dublju analizu i opet je ovo SP i ovde morate zaista da imate sve igrače na raspolaganu i svi da budu zdravi i top formi, kao u kvalifikacijama. Mi nismo imali sreće sa tim stvarima, ja sam bio vrlo zabrinut i neraspoložen i kada smo krenli u bahrein jer sam znao, imao tačnu sliku stanja i znao da će biti jako teško napraviti dobar rezutlat", rekao je Dragan Stojković Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SELEKTOR BEZ IZJAVE DAN POSLE UTAKMICE: Neće ih biti ni po sletanju u Beograd, igrači se ne vraćaju zajedno!

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2022, 17:41

Dragan Stojković neće davati izjave u Kataru, a igrači se neće zajedno vratiti u Beograd. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković neće se obratiti srpskim novinarima koji su u Dohi, dan posle ispadanja sa Svetskog prvenstva. Piksi je kratko govorio za konferenciji za medije, na...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.