Piksi otkrio šta ga je šokiralo

Izvor: B92, 24.Nov.2022, 23:19

Piksi otkrio šta ga je šokiralo

Selektor Srbije Dragan Stojković kaže da je fizički pad bio ključan u porazu od Brazila.

"Orlovi" su poraženi na startu grupe G rezultatom 2:0, golovima Rišarlisona.

"Zaslužena pobeda Brazila, pogotovo u drugom gde su potpuno dominirali. Razlog dominacije je nešto što je bilo iznenađujuće . Totalno smo pali fizički. Zašto smo toliko pali stvarno ne znam, verovatno umor od svih utakmica", rekao je Stojković i dodao:

"Prvo poluvreme je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo dosta solidno sa naše strane uspevali smo da pasing igrom pariramo Brazilu. Smatrao sam da ćemo tako i u drugom pa čak i da ćemo uspeti da postigemo gol ali me je šokirao taj pad fizičke spreme".

Srbija je imala problema sa povređenim igračima.

"Čemu možemo da se nadamo ako smo bez tri udarne igle bili. Povrede Mitrovića, Vlahovića i Kostića su došle u nevreme. Učinićemo sve da se oporavimo. Ovaj poraz ne mora da znači ništa, ako ništa drugo, izgubili smo od Brazila. Oni su najbolja ekipa protiv koje sam vodio ekipu, ali samo u drugom poluvrmeenu. u prvom me i nisu impresionirali", istakao je Stojković i dodao:

"Žao mi je što Srbija nije bila u ful sastavu, ali ima vremena da ispravimo neke stvari. Nikakva panika, nikakav stres. Imamo još dve utakmice, pobedićemo i idemo dalje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Piksi otkrio šta ga je šokiralo protiv Brazila

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2022

Selektor Srbije Dragan Stojković kaže da je fizički pad Srbije bio ključan u porazu od Brazila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.