Piksi na klupi Marselja?

Izvor: RTS, 27.Mar.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi na klupi Marselja?

Proslavljeni srpski fudbaler a sada trener Dragan Stojković Piksi dobio je ponudu Olimpika iz Marselja da preuzme rukovođenje prvim timom. Piksi je i dalje veoma cenjen i popularan u Marselju i rukovodstvo kluba ga vidi kao dobro rešenje za mesto trenera.

Srpski trener Dragan Stojković Piksi ima "na stolu" ponudu svog bivšeg kluba - Olimpika iz Marselja.

Popularni Piksi dobio je poziv rukovodstva Olimpika iz Marselja da bude gost na prvenstvenom meču protiv Rena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a zatim da bude i gost na večeri posle meča. Naravno, razlog poziva je ponuda francuskog prvoligaša Stojkoviću da na kraju sezone preuzme trenersku palicu, pošto je u velikoj francuskoj luci Stojković ljubimac navijača još iz doba dok je igrao za nekadašnjeg šampiona Evrope, prenosi Sport.

Čelni ljudi Olimpika smatraju da Stojković ima dovoljno iskustva i znanja da uspešno predvodi Marselj.

Dobro poznaje prilike u Francuskoj, a i odlučio je da živi u Parizu. Kako saznaje Sport, postoji obostrani interes da se aranžman realizuje za nekoliko nedelja, a neki detalji eventualnog ugovora mogli bi da se znaju za nekoliko dana.

Piksi, dakle, ima ponudu, a na njemu je da se odluči da li želi da radi u zemlji "galskih petlova" i predvodi još jedan klub čiji dres je nosio kao igrač.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.