Piksi: Veliki bod za nas

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 23:06

Piksi: Veliki bod za nas

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je prve utiske posle meča u Bugarskoj.

Naša selekcija remizirala je u Razgradu (1:1), u okviru četvrtog kola grupe G kvalifikacija za EURO.

"Kako je moglo da se završi, ovo je veliki bod za nas", rekao je Piksi i dodao:

"Teška utakmica, kao što smo očekivali. Govorili su da je mlad tim. Znao sam da će biti teško. Bilo je dosta grešaka u lakim pasovima, što je otežavalo našu igru, ali, definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mislim da je ovaj bod došao i moramo da budemo zadovoljni".

Specifičan je i termin utakmice, na kraju sezone.

"Pričao sam sa igračima o terminu, kraj je sezone, dosta igrača je van forme. To vas niko ne pita, kada izađete na teren, morate da date sve od sebe".

Srbija je na čelu grupe zajedno sa Mađarskom.

"Do sada smo odigrali tri utakmice, dve na strani. Na strani smo uzeli četiri boda, kod kuće tri, to je prema nekom planu. S obzirom na kadrovske probleme, ovaj bod je zaista veliki", zaključio je Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.