Piksi: Neki igrači me psovali posle Albanije, nema šanse da budem selektor!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi: Neki igrači me psovali posle Albanije, nema šanse da budem selektor!

"Nisam ni tada kritikovao, samo sam rekao da Albanci idu na Evropsko prvenstvo, a mi ne. I da zbog toga nemamo šta da slavimo. Zar je normalno da slavimo što smo pobedili Albance u Tirani?", pita Stojković

Legendarni Dragan Stojković Piksi poručio je u razgovoru za Kurir da zna koji su ga igrači psovali zbog njegovih izjava nakon pobede srpske reprezentacije u Albaniji, kada je izjavio da sa pevačicama ne treba slaviti u Kući fudbala.

Stojković smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da to što nas posle tri kvalifikaciona ciklusa nema nigde boli sve one koji su deo srpskog fudbala, a narod najviše.

"Nisam ni tada kritikovao, samo sam rekao da Albanci idu na Evropsko prvenstvo, a mi ne. I da zbog toga nemamo šta da slavimo. Zar je normalno da slavimo što smo pobedili Albance u Tirani? Apsurd! Mislim da nije. Stojim i danas iza onoga što sam tada rekao. Nemaju razloga da se ljute, ali neki igrači su koristili ružne reči i psovke na moj račun. Sve je to došlo do mene i ja to znam", rekao je Piksi za Kurir.

Da li postoji šansa da budete selektor posle izbora u FSS?

"Ne postoji! Imam ugovor sa Guangdžouom. Nisam bitan faktor u srpskom fudbalu. Imam samo ime u svetu. Srbiji želim sve najbolje i uvek ću 100 odsto biti uz reprezentaciju", rekao je Stojković.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.