Pike: Umalo se udavih zbog Šakire!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2011, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Umalo se udavih zbog Šakire!

Odbrambeni fudbaler Barselone Džerard Pike optužio je svoju devojku, planetarnu pop zvezdu Šakiru da je kriva zbog toga što je tokom raftinga završio u vodi!

Pike, koji se vrlo često oglašava na društvenoj mreži Tviter, odlučio je da isprovocira Šakiru, od koje se poslednjih meseci ne odvaja, objavivši video snimak na kojem se vidi kako se njihov gumeni čamac prevrće.

"Zbog Šakirinog nesinhronizovanog veslanja, svi smo završili u vodi. Umalo se nisamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podavili", rekao je Pike.

Na snimku se, inače, vidi da on uopšte ne vesla, već sedi na prednjem delu i uživa u savladjivanju brzaka.

On je tokom odmora vrlo često obaveštavao fanove gde su u tom trenutku njegova devojka i on, pa su oni koji ih prate mogli da se informišu o njihovom putovanju na različite destinacije.

Španski mediji komentarišu da Šakira u splavarenju nije pokazala da ne ume s veslima da "mrda" kao što zna kukovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.