Pijetlović je MVP!

Izvor: Mondo, 23.Jan.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijetlović je MVP!

Još jedno priznanje za srpskog centra.

Foto: MN Press

Nakon što je Duško Pijetlović na otvaranju Evropskog prvenstva protiv Hrvatske dobio nagradu za najboljeg vaterpolistu Evrope u godini iza nas, šest utakmica kasnije, posle finala sa Crnom Gorom u kome je postigao vrlo važan gol - još jedno priznanje.

Srpski centar Duško Pijetlović izabran je za najkorisnijeg igrača Evropskog prvenstva u vaterpolu!

Fenomenalne partije kroz sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utakmica u Kombank Areni, kako u napadu tako i u odbrani, pomogle su Dušku Pijetloviću da bude izabran za MVP takmičenja, što će mu verovatno pomoći u trci za najbolje igrača sveta.

Kakav je univerzalac pokazao je i pogodak koji je postigao u finalu protiv Crne Gore, gol koji je pokrenuo naš tim. Iako čovek koji se obično nalazi pred golom, okrenut leđima, on se našao daleko od gola, a potom se izdigao i pogodio sjajno sa šest metara.

Kada su u pitanju ostale individualne nagrade, za najboljeg golmana prvenstva izabran je Viktor Nađ iz reprezentacije Mađarske, dok je Stiven Kamileri iz Malte poneo titulu najboljeg strelca prvenstva. On je postigao 21 gol.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.