Pijana devojka prekinula meč Lejkersa i Denvera: Gde je Kenjon Martin?

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijana devojka prekinula meč Lejkersa i Denvera: Gde je Kenjon Martin?

Na utakmici plejofa između Los Anđeles Lejkersa i Denvera (92:88) odigranom u noći između nedelje i ponedeljka došlo je do neuobičajenog prekida - pijana devojka ušetala je na teren i na kratko zaustavila meč.

Devojku koju je policija identifikovala po neobičnom imenu Savana Mekmilan Krismas je privelo obezbeđenje i trenutno je u pritvoru zbog prekida meča.

Šef policije i član obezbeđenja denverskog "Pepsi" centra Tod Erikson rekao je da je na vreme video >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojku kako ulazi na teren i brzo reagovao.

"Rekao sam joj da treba da se vrati na svoje mesto, a ona me je pitala gde je Kenjon", rekao je Erikson misleći na nekadašnjeg košarkaša Denvera Kenjona Martina.

Njen ulazak nije doneo sreću domaćim košarkašima, koji su na kraju pretrpeli i treći poraz od ekipe iz Los Anđelesa sa 92:88 i nalaze se na rubu eliminacije, jer Lejkersi imaju prednost od 3:1 u seriji.

Povezane vesti: Bajnamovih 10 "rampi" i Kobi kobni po Denver, Klipersi od "-27" do brejka protiv Memfisa

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijana djevojka prekinula NBA utakmicu (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2012

Utakmica plej-offa između Denvera i Lejkersa nakratko je bila prekinuta zbog pijane ženske osobe koja je teturajući ušetala na teren dok su igrači Denvera bili u napadu..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.