Pevci su majstori drame! Eriksen utišao Liberti u foto-finišu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevci su majstori drame! Eriksen utišao Liberti u foto-finišu! (VIDEO)

U trećem od poslednja četiri gostovanja u Premijer ligi Totenhem je postigao gol u 89. minutu ili kasnije, za pobedu! Neverovatno!

Loše je počelo, još gore se završilo! Fudbaleri Svonsija napadali su gotovo 90 minuta i praktično imali Totenhem u šaci, ali Labudovi su na kraju skupo platili cenu ispromašivanih prilika, pa su puleni Maurisija Poketina nastavili trend osvajanja bodova na strani - 2:1 (1:0)! Time je Totenhem produžio agoniju Svonsija u međusobnim susretima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na najvišem nivou, pošto je poslednji put ekipa sa Libertija kompletan plen odnela oktobra daleke 1982. godine... 

Po Velšane je meč počeo na najgori mogući način, pošto su loptu iz gola morali da vade već u 4. minutu. Kristijan Eriksen izveo je opasan korner s desne strane, a najviši u skoku bio je Hari Kejn, kojem je to bio četvrti pogodak u poslednjih pet gostovanja!

Imao je Totenhem još nekoliko poluprilika do kraja prvog dela, ali se mreža Gerharda Tremela više nije tresla. Svonsi je prvu pravu, veliku priliku imao neposredno pre izjednačenja, kada je Boni uputio vrlo dobar volej udarac, ali uspeo je Loris nekako da se snađe i zadrži aktuelni rezultat. Međutim, već u narednom napadu odbrana Totenhema potpisala je kapitulaciju. Boni je iskoristio grešku protivničke odbrane posle centaršuta Rautlidža, pokupio "kajmak" i zakucao loptu u mrežu! Bio je to 20 pogodak reprezentativca Obale Slonovače u Premijer ligi tokom 2014. godine, što je najviše od svih igrača u šampionatu Engleske!

Svonsi je do kraja utakmice praktično pretio iz svih oružja, stegao obruč oko gola Totenhema, ali se Boni propisno ispromašivao. Ali, baš kao po nepisanom pravilu, stigla je i kazna, u poslednjim trenucima utakmice!

Kristijan Eriksen dobio je upotrebljivu loptu Erika Lamele, koju je samo malo sklonio u desnu stranu, opalio iz sve snage i matirao vrlo raspoloženog Tremela, za konačnih 2:1! Interesantan podatak - u trećem od poslednja četiri gostovanja u Premijer ligi Totenhem je postigao gol u 89. minutu ili kasnije, za pobedu! Neverovatno!

PREMIJER LIGA, 16. kolo

Subota:

Barnli -Sautempton 1:0

/Barns 73/

Čelsi -Hal 2:0 (1:0)

/Azar 7, Kosta 68/

Kristal Palas - Stouk 1:1 (1:1)

/Mekartur 11 - Krauč 13)

Lester - Mančester Siti 0:1 (0:1)

/Lampard 40/

Sanderlend - Vest Hem 1:1 (1:1)

/Žordi Gomez 22. pen - Dauning 29/

Vest Bromvič-Aston Vila 1:0 (0:0)

/Gardner 72/

Arsenal-Njukasl 4:1 (1:0)

/Žiru 15, 58, Kazorla 54, 88p - Perez 63/

Nedelja:

Mančester Junajted - Liverpul 3:0 (2:0)

/Runi 12, Mata 40, Van Persi 71/

Svonsi - Totenhem 1:2 (0:1)

/Boni 48 - Kejn 4, Eriksen 89/

Ponedeljak:

21.00 Everton - Kvins Park Rendžers

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pevci su majstori drame! Eriksen utišao Liberti u foto-finišu!

Izvor: Press, 14.Dec.2014

U trećem od poslednja četiri gostovanja u Premijer ligi Totenhem je postigao gol u 89. minutu ili kasnije, za pobedu! Neverovatno! . Loše je počelo, još gore se završilo! Fudbaleri Svonsija napadali su gotovo 90 minuta...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.