Petrušev: Finci ponekad ne znaju šta rade i gde idu

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 23:18

Petrušev: Finci ponekad ne znaju šta rade i gde idu

Srpski košarkaš Filip Petrušev prokomentarisao je specifičnu igru selekcije Finske.

Tim Svetislava Pešića su slavili u Beogradu rezultatom 77:61 u prvom kolu kvalifikacija za Evrobasket.

"Najbitnije da smo pobedili nebitno koliko razlike i da idemo u Gruziju po još jednu. Bilo je malo nervoze, ali i njihova atipična igra. Ponekad ni oni ne znaju šta rade i gde idu. Nismo imali prilike da igramo puno protiv takvih ekipa i zato nam je trebalo vremena da se priviknemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Posle je to izgledalo mnogo bolje", rekao je Petrušev.

Srbija za tri dana gostuje Gruziji.

"Jedna jako konkretnija ekipa sa puno boljih pojedinaca nego Finsa. Igraće kod kuće. Izgubili su večeras (od Danske) i sigurno će biti dodatno motivisani pred njihovim navijačima. Biće pravi test za nas. Mislim da imamo kvalitet, dobro ćemo se spremiti za tu utakmicu", dodao je on.

Naša selekcija imala je veliku podršku u Pioniru.

"Ovo je prvi prozor u kojem je bila puna hala. Puno nam je značilo. Naročito u momentima kada smo se vraćali u utakmicu, bili su pravi vetar u leđa", kazao je Petrušev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.