Petroviću se stvarno ostvario san, četiri godine u Partizanu

Izvor: Press, 04.Avg.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petroviću se stvarno ostvario san, četiri godine u Partizanu

"Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram fudbal i nadam se da ću se brzo prilagoditi novoj ekipi. Očekujem da se kroz igre u Partizanu približim i mladoj reprezentaciji Srbije", rekao je Petrović, koji će nositi dres sa brojem 28, na promociji na stadionu u Humskoj.

Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove.

Trener Partizana Marko Nikolić istakao je da veruje da Petrović u crno-belom dresu može da dostigne i reprezentativni nivo i najavio još pojačanja u narednom periodu.

"On spada u grupu mladih i talentovanih igrača, a već ima dosta toga iza sebe. Znam ga iz omladinske reprezentacije, verujem da može da napređuje i pokaže šta zna i ume", poručio je Nikolić.

Petrović je drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, nakon Slovenca Branka Ilića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTAO POZNAT PO GOLU SA POLA TERENA: Petrović potpisao za Partizan

Izvor: Kurir, 04.Avg.2014

Petrović, koji igra na sredini terena, ponovio je da je za njega bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali da je presudila želja da igra za klub za koji navija i istakao da se nada kako će i u crno-belom dresu postizati efektne golove..BEOGRAD - Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović,...

Nastavak na Kurir...

Zvezda Jutjuba u Partizanu

Izvor: 24sata, 05.Avg.2014, 01:09

Doskorašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović, koji je proletos bio zvezda Jutjuba zahvaljujući pogotku sa pola terena protiv Javora, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa ekipom Partizana...EVROGOL - “Ostvario mi se dečački san, Partizan je moja prva ljubav otkad treniram...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.