Petrović i zvanično Čelsijev!

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 21:28

Petrović i zvanično Čelsijev!

Srpski golman Đorđe Petrović zvanično je promovisan kao novo pojačanje Čelsija.

Petrović stiže iz Nju Ingland Revolušna koji se takmiči u MLS-u za obeštećenje od 16 miliona evra.

Deo tog novca, oko tri miliona evra, pripašće njegovom bivšem timu Čukaričkom na ime procentata i FIFA solidarnosti politike.

Igrač je potpisao sedmogodišnji ugovor koji bi trebalo da ga zadrži na "Stamford Bridžu" do leta 2030. godine. Postoji opcija za produžetak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnje na još godinu dana.

"Sreo sam se sa stručnim štabom u hotelu pre utakmice protiv Lutona. Rekli su mi sve što sam želeo da čujem, kao i da ću imati priliku da napredujem“, rekao je Petrović i dodao:

"Ovo je veliki korak za mene i oduvek mi je bio san da zaigram za jednu od najvećih ekipa na svetu. Danas sam taj cilj ispunio. Igranje u Premijer ligi je nešto čemu se veoma radujem. Jedva čekam da upoznam sve i zaigram na ‘Stamford Bridžu‘".

Petrović je karijeru gradio od Rudara iz Kostolca i Presinga iz Požarevca pre nego što je 2014. stigao u Čukarički.

Tokom mandata na Banovom brdu je bio na pozajmici u IMT-u. a za Čukarički je odigrao 86 utakmica pre nego što je otišao u SAD u aprilu prošle godine.

Tamo se ubrzo nametnuo kao jedan od najboljih čuvara mreže i već tokom prve sezone nominovan za najboljeg novajliju i golmana. Ove leta je bio deo "Ol-star" ekipe te lige koja je igrala protiv Arsenala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRANSFER KARIJERE: Čelsi doveo srpskog reprezentativca za 16 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023

Odličan posao londonskog kluba...Srpski golman Đorđe Petrović zvanično je promovisan kao novo pojačanje Čelsija. Petrović stiže iz Nju Ingland Revolušna koji se takmiči u MLS-u za obeštećenje od 16 miliona evra...Deo tog novca, oko tri miliona evra, pripašće njegovom bivšem timu Čukaričkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.