Petrović: Uz podršku navijača do nove pobede

Izvor: Studnel.com, 11.Avg.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Uz podršku navijača do nove pobede

Nakon odličnih partija na startu sezone izabranici Milana Rastavca imaće priliku da upišu novu pobedu pred svojim navijačima. Iz Radničkog poručuju da neće biti lako i da će pobediti tim koji se bude više nametnuo.
Očekuje nas jedna interesantna utakmica u kojoj ćemo se truditi da nastavimo pozitivan niz u koji smo ušli. Naš protivnik je ušao u problem negativnog rezultata sa tri vezana poraza. To nam neće olakšati posao, jer Voždovac sve utakmice igrao u egalu , tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << da i utakmice koje su izgubili, isto tako su mogli i da pobede. Mi verujemo u naše igrače i verujemo u nova tri boda , istakao je trener Radničkog Milan Rastavac.
Superligaš sa Čaira je u prva četiri kola zabeležio dve pobede, poraz i remi. Sa druge strane Voždovac ima niz od tri poraza. I pored toga iz tabora niškog tima ističu da je reče o ekipi koja ima odličan kontranapad i koja ume da bude jako neugodna iz prekida.
Ono što sam ja uspeo da vidim, Voždovac je kvalitetna i iskusna ekipa. Crvenoj zvezdi su dali su dva gola, što u našim redovima poziva na oprez. Potrebno je da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku kako bi sva tri boda ostala na Čairu, rekao je prvotimac niškog tima Miloš Petrović.
Trener Milan Rastavac u ovom meču neće moći da računa na kapitena Aleksandra Jovanovića, koji je zadobio povredu na prethodnom meču, Nemanja Lakić Pešić izostaće zbog kartona, dok su još uvek „roviti" Radoš Bulatović i Vladimir Đorđević. Ivan Pejčić se oporavio od povrede pa će konkurisati za mesto u tim, a nakon pauze u redove Radničkog vraća se i Lazar Rosić.

fudbalski klub radnicki nisfudbalski klub vozdovacsuperligapeto kolostadion cair

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.