Petrić za B92: Nije bilo šanse

Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić za B92: "Nije bilo šanse"



Zamenik generalnog sekretara Partizana Gordan Petrić u izjavi za B92 navodi da je na osnovu toka troipočasovnog sastanka bilo očigledno da Disciplinska komisija UEFA neće uvažiti žalbu srpskog kluba. Delegacija FK Partizan iznela je sve argumente da kazna bude ublažena, ali Petrić za B92 kaže da im je poručeno da sve srpske klubove i selekcije čekaju drakonske kazne u slučaju da se neki incident dogodi na njihovim predstojećim mečevima.

"Kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znate, kazna je potvrđena, sastanak je trajao tri i po sata i na sastanku smo pokašali da objasnimo komisiji UEFA da nije sve kao što je prvobitno navedeno u izveštaju. Pokušali smo da objasnimo da policija nije obavila svoj zadatak kako treba, dok smo mi svoj zadatak u četvrtak obavili korektno. Pokazali smo da su pola sata pred utakmicu naši navijači bili isprovocirani, što je bio razlog daljeg incidenta."

"Komisija nije reagovala na to što smo mi pričali, izgledalo je kao da su doneli odluku pre deset dana, možda i pre toga. Dali su nam jasnu poruku da navijači u Srbiji, uključujući i reprezentativne mečeve, moraju da paze, jer će svaki sledeći incident sigurno rezultovati izbacivanjem iz daljih evropskih takmičenja," rekao je Petrić po izlasku sa sastanka u Nionu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.