Peto pojačanje stiglo u Kataloniju!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peto pojačanje stiglo u Kataloniju!

Krilni fudbaler je najnovija akvizicija katalonskog kluba.

Espanjol se ozbiljno sprema za narednu sezonu.

Stigli su golman Roberto, Leo Baptistao iz Atletiko Madrida, iskusni Hoze Antonio Rejes, iz Votforda je došao Hoze Manuel Hurado, a na klupi tima je Kike Sančez Flores.

Sada je klub pojačao i krilni igrač Valensije, Pablo Pijati.

On je došao na jednogodišnju pozajmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali će Espanjol moći i u potpunosti da otkupi njegov ugovor po završetku naredne sezone.

Argentinac sa španskim pasošem je karijeru počeo u redovima Estudijantesa u domovini, a u Španiji je prvi put zaigrao za Almeriju.

Tu se zadržao tri godine, a onda je prešao na "Mestalju".

U dresu "Slepih miševa" je na 110 nastupa u Primeri postigao 15 golova.

Pre pet godina je debitovao i u reprezentaciji Argentine, ali od tada nije dobio poziv nacionalnog tima.

. @p_piatti , nou jugador del @RCDEspanyol. ¡Bienvenido, #PiattiPerico! https://t.co/N2XnUA5m1w#RCDE pic.twitter.com/c7yHV2kwO6

— RCD ESPANYOL OFICIAL (@RCDEspanyol) July 16, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.