Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković zadovoljan igrom, ne i rezultatom

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković izjavio je posle remija sa Italijom da je nezadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svog tima:

"Na žalost, ne idemo na EP, ali ostaje nada da će biti bolje. Najvažnije da smo kod naše publike položili ispit. Imali smo dugo dominaciju, ali nismo uspeli da realizujemo ono što je trebalo. Ipak, protiv Italije je teško postići golove", rekao je Petković.

Napadač Mateja Kežman nije bio mnogo raspoložen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Imao sam dve dobre šanse, ali me nije htelo", kratko je prokomentarisao napadač holandskog PSV-a.

Selektor italijanske reprezentacije Djovani Trapatoni ocenio je da je rezultat pravedan, ali je najviše čestitki uputio golmanu svoje selekcije Djanluidjiju Bufonu.

"Znali smo da će biti teško. Nije bilo lako igrati protiv tima koji ima ovakve napadače. U prvom poluvremenu moja taktika se pokazala kao opravdana. U drugom je Srbija i Crna Gora zaslužila izjednačenje. Čestitam Bufonu, bio je sjajan. Kući se vraćamo sa odličnim rezultatom. Momci su se borili do kraja i pružili su maksimum. Imamo još jednu utakmicu do kraja kvalifikacija i neophodno je da budemo maksimalno koncentrisani. Večeras smo, baš zbog nedostatka koncetracije, dopustili Srbiji i Crnoj Gori da izjednači ", rekao je Trapatoni.

Konferencija za novinare prekinuta je
u trenutku dok je govorio Ilija Petković. Selektor SCG upitao je ko su momci koji sede pozadi i koji se smeju, na šta su mu oni odgovorili; "A ko si ti?" Na to je Petković ustao i otišao sa konferencije za novinare.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.