Petković u Laciju?

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković u Laciju?

Sarajlija na klupi Lacija? Moguće...
Vladimir Petković, rodom iz Sarajeva, najozbiljniji je kandidat da postane trener Lacija. Bar tako u utorak pišu italijanski mediji...
U našim krugovima malo poznati trener Siona nalazi se u pregovorima sa popularnim rimskim klubom, koji je ostao bez trenera na kraju sezone posle ostavke Eduarda Reje. Pored Petkovića, koji je najveće iznenađenje, na spisku kandidata navodno se nalaze još Đanfranko Zola, Roberto Di Mateo, Valter Macari, Luj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Van Gal i dokazani 'romanista', bivši igrači i kratko trener Rome, Vićenco Montela.
Kada je Petković (48) u pitanju, predsednik Siona Kristijan Konstantin priznao je da njegov klub neće moći lako da ga zadrži ako Lacio pozove.
'Neće biti jednostavno da Petković ostane sa nama. Teško je kada stigne poziv od kluba kakav je Lacio', rekao je Konstantin.
Petković je došao u Sion pre nepunih mesec dana kako bi spasao klub ispadanja iz lige. Za kratko vreme privukao je pažnju, čemu su doprineli i dobri rezultati u prethodnim klubovima - Samsunsporu, Jang Bojsu, Belinconi...
'Raditi u Seriji A je san', rekao je Petković, ali je dodao:
'Ja, ipak, volim ofanzivan fudbal, a takva kultura ne postoji u Italiji. Voleo bih da donesem nešto novo tamo...'
Izvor: mondo.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.