Petković o tragediji u Brazilu: Moje srce plače

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković o tragediji u Brazilu: Moje srce plače

Nekadašnji srpski fudbaler Dejan Petković veoma emotivno je reagovao na tragediju koja je zadesila brazilski Flamengo, čiji je dres nosio sa velikim uspehom.

U požaru koji je u petak jutro zahvatio prostorije slavnog kluba, stradala su desetorica mladih fudbalera uzrasta od četrnaest do sedamnaest godina.

"Još jedna tragedija u Rio de Žaneiru i ovaj put u centru za mlade fudbalere Flamenga, ostavljajući 10 mrtvih i nekoliko ranjenih i narod koji se bori. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne znam šta da kažem, ni šta da mislim. Znam da moje srce plače i samo želim da tražim snagu za sve porodice koje su izgubile svog člana", napisao je Petković na Instagramu.

Popularni "Rambo" je za Flamengo nastupao u dva navrata, od 2000-2002, kao i od 2009-2011. godine, gde je i okončao svoju profesionalnu karijeru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.