Petković: Voleo bih Vojvodinu u finalu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Voleo bih Vojvodinu u finalu

Metalac je poslužio za zagrevanje, sad sledi pravi ispit. Crveno-beli su se u duelu sa Milanovčanima vratili na pobednički kolosek, a u sredu im predstoji verovatno ključni meč sezone, u kojem je ulog trofej.

Nikola Petković, vrlo zapaženi u meču sa „fenjerašem“, ukazuje da posle verovatno rešene prvenstvene trke Zvezdi ne predstoji ništa drugo nego da sve snage usmeri ka osvajanju kupa.
Pobeda nad Metalcem, ipak, vrlo je bitna, jer je donela mir u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kuću pred gostovanje u Humskoj. Imate prednost od 2:0, koja diktira i taktiku, verovatno ćete više misliti o svom, nego protivničkog golu?
- Ne treba da igramo bunker u revanšu, ali je naravno neophodno prvo da zatvorimo prilaze našem golu. Međutim, ako se budemo samo branili i čekali ceo meč neće sigurno izaći na dobro. Dakle, ne smemo samo da se branimo, takođe ni da srljamo, za šta i nema potrebe jer imamo veliku prednost. Vrebaćemo iz kontri, s obzirom da će Partizan morati da se otvori, zato što nema šta da kalkuliše. U tome je naša šansa.
Koga biste više voleli u finalu, vaš nekadašnji klub Vojvodinu ili Borac?
- U Vojvodini se nešto čudno dešava, ne može nikog da pobedi. Čačani nisu bez šansi, ipak, Novosađani su favoriti i voleo bih više da u finalu igramo protiv njih. Pogotovo što će se finalni meč igrati u Novom Sadu, pa bi duel sa Vojvodinom sigurno bio spektakl. Ponavljam, nadam se da ćemo imati priliku da igramo na Karađorđu 16. maja i da ćemo uspeti da osvojimo trofej.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Petković: Voleo bih Vojvodinu u finalu

Izvor: Utakmica.rs, 09.Apr.2012

Metalac je poslužio za zagrevanje, sad sledi pravi ispit. Crveno-beli su se u duelu sa Milanovčanima vratili na pobednički kolosek, a u sredu im predstoji verovatno ključni meč sezone, u kojem je ulog trofej. Nikola Petković, vrlo zapaženi u meču sa...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.