Petković: Svako ko povredi ugled Republike Srpske i njenih naroda biće procesuiran i kažnjen

Izvor: Danas, 28.Jul.2021, 09:56

Petković: Svako ko povredi ugled Republike Srpske i njenih naroda biće procesuiran i kažnjen

Dva zakona o kojima će Narodna skupština Republike Srpske raspravljati na posebnoj sednici 30. jula predviđaju da se ne dozvoli provođenje nametnute odluke visokog predstavnika u Republici Srpskoj, a svako ko povredi ugled Republike Srpske i njenih naroda biće procesuiran i kažnjen, javlja RTRS, pozivajući se na Srnu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Skupština RS raspravljaće o izmenama dva zakona: Kazne za vređanje Republike Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021

Dva zakona o kojima će Narodna skupština Republike Srpske raspravljati na posebnoj sednici u petak, 30. jula, predviđaju da se ne dozvoli sprovođenje nametnute odluke odlazećeg visokog predstavnika u RS Valentina Incka, a svako ko povredi ugled Republike Srpske i njenih naroda biće procesuiran...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.