Petica Zvezde za kraj sezone!

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petica Zvezde za kraj sezone!

Sijaset golova i emotivnih momenata obeležilo poslednji superligaški duel u sezoni 2017/18

Rutinskom pobedom nad Voždovcem (5:1) fudbaleri Crvene zvezde stavili su tačku na superligašku sezonu, a  duel je osim efikasne igre i lepih pogodaka obeležilo i nekoliko emotivnih trenutaka.

Vatrena atmosfera predstavljala je idealnu uvertiru u meč, a nastavak radosti za preko 35 hiljada navijača doneo je Ben u 18. minutu na asistenciju Radonjića.

Vihorni krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napadač dva minuta posle asistencije postigao je i pogodak, nakon odličnog prodora i dodavanja Račića.

Promene rezultata nije bilo do 52. minuta kad je Joveljić potvrdio vanserijski talenat i posle soloprodora zatresao mrežu gostiju.

Počasni pogodak za Voždovac delo je Andrije Lukovića u 72. minutu. Kako se i očekivalo, ofanzivac pozajmljen Zmajevima od strane Zvezde loptu u golu svog kluba nije proslavljao.

DA simbolika bude još jača, u listu strelaca upisa se i Mičel Donald, fudbaler kojem bi večerašnji meč mogao da bude i poslednji u dresu beogradskog kluba.

Taćku na gradski derbi stavio je Uroš Račić  u 88. minutu poslavši petu loptu u Čupićevu mrežu.

U 60. minutu u igru su ušli Nenad Milijaš i Mičel Donald. Ulazak najiskusnijeg fudbalera crveno-belih bio je pobod Vujadinu saviću da preda kapitensku traku, ali je sjajni vezista pokazao veličinu i prosledio je do Mičela Donalda kojem bi ovaj duel mogao da bude i poslednnij za šampiona Srbije.

U sličnoj situaciji po pitanju budućnisti kao Holanđanin je i Le Talek koji je već pronašao novu sredinu, a znak zahvalnosti navijača prema Francuzu bile su ovacije prilikom njegovog izlaska sa terena.

Deca iz Gračanice bila su gosti Zvezde večeras, a dok su mališani pozdravljali gledaoce na severnoj tribini je bio istaknut transparent: “I dok se titula proslavlja Kosmet se ne zaboravlja”

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.