Petev: Ne navijam za CSKA, želim da radim u Levskom

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petev: Ne navijam za CSKA, želim da radim u Levskom

Novi trener sofijskog Levskog Ivajlo Petev demantovao je da navija za rivalski klub CSKA i istakao da želi da ostane na toj funkciji, uprkos protivljenju navijača.
On je nasledio srpskog trenera Slavišu Jokanovića, ali su se navijači tog kluba usprotivili odluci klupskog rukovodsva jer je Petev letos izjavljivao da je fan sofijskog CSKA.
Ja sam profesionalac i došao sam da pomognem Levskom. Nastaviću da radim i nemam nikakve simpatije prema nijednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << klubu iz Sofije – rekao je Petev.
Navijači su u utorak na predstavljanju novog trenera skinuli klupski duks i majicu Petevu, a predsednik kluba Sirakov je podneo ostavku.
Ovo nije moj Levski i ovo nisu naši navijači. Ovo je sramota i kaljanje imena Vasila Levskog – rekao je Sirakov.
Oglasili su se i navijači koji su izjavili da neće odstupiti od svojih ranijih zahteva.
Nećemo dozvoliti da Petev trenira Levski. Ovo ne govorim u svoje ime, već u ime hiljade navijača Levskog – rekao je vođa navijača Levskog Vladimir Vladimirov.
Mnogi navijači Levskog su na forumima izrazili gađenje zbog ponašanja onih koji su napravi incident na predstavljanju Peteva.
Petev je bio trener Ludogoreca kojeg je doveo od treće lige do dve titule šampiona Bugarske.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finansijer Levskog podržao Peteva!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2013

Vlasnik i finansijer Levskog iz Sofije Todor Batkov razmotriće ponuđene ostavke čelnika tog kluba, nakon skandala koji se juče dogodio prilikom promocije trenera Ivajla Peteva. Sam Petev i dalje ima podršku jer finansijer Batkov veruje u njegov kredibilitet i ne želi da klub ustukne pred huliganima.

Nastavak na Sportske.net...

Huligani uspeli, Petev podneo ostavku!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2013

Ivajlo Petev odlučio je da podnese ostavku na mesto trenera Levskog dan nakon promocije koja je prekinuta od strane huligana koji su mu skinuli duks i majicu sa obeležjima kluba, optuživši ga je navijač CSKA iz Sofije i da kao takav ne može na klupu gradskog rivala.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.