Pet novih članova u UO Zvezde

Izvor: S media, 12.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet novih članova u UO Zvezde

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda jednoglasno je izabrao pet novih članova tog tela, objavljeno je na internet sajtu "crveno-belih".

Novi članovi Upravnog odbora Zvezde su direktor zemaljskih poslova JAT-a Đorđe Brdarski, državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike, dugogodišnji fudbalski sudija Dušan Mrakić i generalni direktor lista Pres Đorđe Stefanović.

Upravni odbor je jednoglasno na funkciju tehničkog sekretara (sekretar stručnog štaba) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izabrao dugogodišnjeg saradnika fudbalskog kluba Mirka Abramovića, dok je Goran Negić izabran za tehničkog koordinatora.

U saopštenju se navodi da je Upravni odbor u potpunosti upoznat sa aktivnostima sportsko-stručnih službi kluba, koje su dobile punu podršku, kao i da su sve odluke donete jednoglasno.

Pored imenovanja novih članova na sednici Upravnog odbora razgovaralo se o daljim potezima kluba....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.