Pet igrača Borca na poluvremenu tražilo zamenu protiv Pazara

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet igrača Borca na poluvremenu tražilo zamenu protiv Pazara

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle pobede nad Borcem u Čačku sa 2:0 da su njegovi fudbaleri ostvarili “zlata vrednu pobedu”, dok je strateg domaćih Slavko Vojičić otkrio jedan vrlo zanimljiv detalj sa poluvremena.

"Na igračima Borca je bio veći pritisak i mi smo to iskoristili. Igrači su svih 90 minuta igrali izuzetno borbeno i disciplinovano io stvarili za nas zlata vrednu pobedu”, rekao je Bekvalac posle meča u Čačku.

"Znali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da moramo postići gol ako želimo povoljan rezultat. Uspeli smo u tome, a naredni zadatak nam je bio da izdržimo veliki pritisak Borca u prvih 15. minuta drugog poluvremena”, dodao je Bekvalac.

Trener Borca Slavko Vojičić rekao je da njegovi igrači imaju veoma loš odnos prema igri.

"Gosti su zasluženo pobedili jer je utisak da su više želeli trijumf od nas. Nama se ponavljaju neshvatljive greške i sve ovo što se dešava je za dublju analizu. Odnos prema igri pojedinih igraca je izuzetno loš i to je ono što boli više od poraza”, istakao je Vojičić.

On je kazao da je pet fudbalera Borca u poluvremenu meča zatražilo izmenu.

"Prihvatam odgovornost na sebe, ali šta reći kada mi je u poluvremenu utakmice koja je možda presudna za opstanak čak pet igrača tražilo izmenu. U opticaju je još 21 bod, ali su problemi u ekipi sve očigledniji i pitanje je kako dalje”, zaključio je Vojičić.

Novi Pazar je pobedom u Čačku prestigao Borac na 14. mestu na tabeli Superlige.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.